meso therapie

Plan bij ons direct een Meso therapie behandeling.
Mesotherapie is een ‘anti-verouderings’ behandeling die uw huid in een betere conditie brengt waardoor deze weer zal stralen. De meest geschikte plaatsen om mesotherapie toe te passen zijn uw gezicht, hals en decolleté.

Begint u met mesotherapie op jonge(re) leeftijd dan behoudt u langer een fris en jeugdig uiterlijk en blijft uw huid veerkrachtig. Heeft u echter al last van fijne rimpels of een droge of ruwe huid dan kan mesotherapie u een grote dienst bewijzen. Ongeveer vier tot zes behandelingen kunnen de klok van uw huid met jaren terugdraaien.

De behandeling bestaat uit het vlak onder de huid inspuiten van actieve stoffen. Dit is een mengeling van hyaluronzuur, vitamines, minerale zouten, coënzymen en nucleïnezuren. De combinatie waarin de stoffen gebruikt worden is zo gekozen dat deze uw huid kracht geven om zichzelf te vernieuwen en te verjongen. De behandeling wordt uitgevoerd met een injectiepistool met een naaldje van slechts 0,3 mm. Dit voelt u nauwelijks en mocht u er wat last van hebben dan kan de huid verdoofd worden met een créme.